Az M1/M7-es autópálya irányából:
Budapestre érkezve kövesse a Centrum / Erzsébet híd jelzést. A BAH (Budaörsi-Alkotás-Hegyalja) csomópont előtt kb. 100 méterrel hajtson fel a felüljáróra, majd a felüljárót elhagyva 200 m-re az út jobb oldalán a Hegyalja úton található a Hotel Bara.

Az M3-as autópálya irányából:
Budapestre érve válassza a Centrum irányt. Haladjon egyenesen, a Hősök terén keresztül elér az Andrássy útra. Ezen az úton menjen tovább kb 3 km-t a Lánchíd irányába. Hajtson át a Lánchídon, majd menjen át az Alagúton. Az alagút után haladjon egyenesen, majd a Mészáros utcánál (MOL benzinkút előtt) forduljon balra. Az utca végén (Mészáros/Hegyalja út sarok) forduljon jobbra, majd rögtön soroljon balra a kanyarodó sávba. Kanyarodjon be az Avar utcába, majd az első lehetőségnél jobbra az Otthon utcába, majd jobbra a Szittya utcába. Az utca végén forduljon jobbra a Hegyalja útra és kb. 50 méter után a jobb oldalon megtalálja a Hotel Barát.

Az M5-ös (E75) autópálya irányából:
Budapestre érve kövesse a Centrum irányt. A Könyves Kálmán körútnál kanyarodjon balra az Rákóczi híd irányába. A Rákóczi híd előtt kanyarodjon jobbra a Soroksári útra, majd menjen egyenesen a Petőfi hídig. A Boráros téren jobbra tartva hajtson fel a Petőfi hídra, majd menjen át rajta. Haladjon egyenesen az Irínyi - Október huszonharmadika - Bocskai úton kb. 2,5 km-en keresztül. A Bocskai útról kanyarodjon jobbra a Karolina útra, majd a Karolina útról balra a Villányi útra. Haladjon egyenesen a BAH (Budaörsi-Alkotás-Hegyalja) csomópontig, ahol kanyarodjon jobbra a Hegyalja útra. A Hegyalja úton haladjon egyenesen és kb. 250 méter után a jobb oldalon megtalálja a Hotel Barát.

A Déli Pályaudvar irányából:
Szálljon fel a 61-es villamosra a Déli-pályaudvarnál. Szálljon le a negyedik megállónál a BAH csomópontnál. Menjen át az gyalogátkelőhelyen jobbra a Hegyalja út irányába. A Hegyalja úton haladjon egyenesen kb. 250 métert és a jobb oldalon megtalálja a Hotel Barát.

A Nyugati pályaudvar irányából:
Szálljon fel a 3 Metróra, válassza a Kőbánya Kispest menetirányt. A harmadik megállónál (Ferenciek tere) szálljon le a metróról. Az aluljáróból a jobb kéz felé eső lépcsőn menjen fel az aluljáróból majd szálljon fel a 8-as vagy a 112-es buszra a Jégbüfé előtt. A harmadik megállónál (Mészáros utca) szálljon le és kb 50 méterre a bal oldalon megtalálja a Hotel Barát.

 

A Keleti pályaudvar irányából:
A pályaudvarnál szálljon fel a 2-es Metróra, válassza a Széll Kálmán menetirányt. A második megállónál (Astoria) szálljon le a metróról. Az aluljáróból kiérve válassza a jobb oldali lépcsőt és menjen fel rajta. Szálljon fel a 8-as vagy a 112-es buszra. A negyedik megállónál (Mészáros utca) szálljon le és kb. 50 méterre a bal oldalon megtalálja a Hotel Barát.

Budapesten nemzetközi összehasonlításban is kiváló tömegközlekedéssel találkozik az utazó. A gyakran közlekedő villamos- metró- és buszjáratok mellett olyan különleges közlekedési eszközöket is kipróbálhat, mint a Fogaskerekű vasút, a Sikló, a Gyermekvasút vagy a Libegő. Szállodánk közeléből induló 8-as és 112-es buszjáratokkal a belváros és a metróvonalak 2 percen belül elérhetők.

Airport Minibus

A repülőtérről az Airport minibusz szolgáltatást ajánljuk. A minibusz a szállodáig hozza Önt. Ha taxiba száll, kérdezze meg előre a viteldíjat.

Legközelebbi metró megálló – 1,2 km
Legközelebbi vasútállomás – 2km 

Legközelebbi villamos megálló – 300m
Legközelebbi buszmegálló – 50m